Uitvaartvereniging

Buitenpost

Info leden

 

Jolanda Dam

 

Een uitvaart van een naaste is iets waar je liever niet over nadenkt en het is ook niet iets waar je graag over spreekt. Dus op het moment dat een dierbaar persoon overlijdt is het zaak dat ik als uitvaartverzorger heel goed luister, aanvoel en doorvraag wat de wensen van de overledene waren of zouden kunnen zijn. Ook u, als nabestaande, heeft wellicht bepaalde ideeën die u ten uitvoer wil laten brengen. Een mooie, persoonlijke uitvaart is het laatste wat u uw naaste kunt geven. Ik zoek graag met u naar de mogelijkheden en ik probeer u, in de korte tijd die er is tot het definitieve afscheid, met raad en daad bij te staan. Juist omdat er rond deze verdrietige en pijnlijke periode veel hectiek om u heen is, wil ik u zo goed mogelijk begeleiden. Daarbij staan respect en vertrouwen bij mij bovenaan. 

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

Hoewel het een beladen onderwerp is, kan het fijn zijn om na te denken over uw eigen uitvaart. Zo kunt u uw nabestaanden helpen door uw uitvaartwensen alvast kenbaar te maken. Of misschien wilt u alleen geïnformeerd worden over de diverse mogelijkheden.

 

Ik kom graag bij u thuis langs om eens rustig de zaken op een rijtje te zetten. In een persoonlijk gesprek besteden we dan aandacht en tijd aan een persoonlijk afscheid.

 

 

U kunt mij dag en nacht bellen, dan kom ik u helpen.

 

06 123 38 648

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Bij geen gehoor is de 2e bode beschikbaar:

 

Akke de Haan 

T 06 106 09 916

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   

 

 

Contributie per jaar Via Incasso     Via nota
Kinderen onder de 18     gratis lid gratis lid      
Per lid € 15,00 € 17,00
     


Het vergoedingsbedrag van de vereniging, mits de uitvaart door de eigen vereniging geschiedt, is in natura. De waarde is € 800,-.

Zowel de contributie als het vergoedingsbedrag van de vereniging wordt elk jaar door de leden op de ledenvergadering vastgesteld.


Opzegging Lidmaatschap:

Opzegging van uw lidmaatschap van de vereniging dient u schriftelijk te doen.